Ga door naar hoofdcontent
AgendaXXVII FIG CONGRESS

XXVII FIG CONGRESS

CategorieInternationaal
Datum11 september 2022 - 15 september 2022
LocatieWarsaw, Poland
Dit evenement is al geweest.

De Internationale Federatie van landmeters organiseert het XXVII FIG Congres van 11 t/m 15 september 2022 in Warschau, Polen.

Het overkoepelende thema van het congres is Vrijwilligerswerk voor de toekomst – Geospatiale excellentie voor een beter bestaan. Er is een technisch programma, een tentoonstelling, pre-seminars, vergaderingen en de Algemene Vergadering van de FIG. Daarnaast biedt het congres ook een verscheidenheid aan sociale evenementen, technische rondleidingen en sociale tours.

Voorafgaand aan het FIG Congres zijn er vijf speciale pre-events:

  • Zaterdag 10 – Zondag 11 september: Conferentie Jonge Landmeters
  • Zaterdag 10 september: Workshop mijnbouwkundig onderzoek
  • Zaterdag 10 – zondag 11 september: Referentiekaders in de praktijk
  • Zaterdag 10 – zondag 11 september: Multi-Sensor-Systemen Workshop
  • Zaterdag 10 september: Masterclass landmeten en BIM

Sociale evenementen

Inbegrepen bij de inschrijving is de welkomstreceptie en de culturele avond, die congresdeelnemers de gelegenheid geeft om te netwerken. Hierbij is ook een optreden van het Zang- en Dansensemble van de Technische Universiteit van Warschau.

Op dinsdag 13 september is het FIG Congresdiner. Dit speciale evenement vindt plaats in de grote zaal van de Warsaw University of Technology, de bakermat van de Poolse landmeetkunde. Tijdens dit congresdiner zijn er optredens van het Zang- en Dansensemble van de Technische Universiteit van Warschau en de Engineers Band.

Technische en sociale rondleidingen

Naast de algemene conferentie met technische sessies, zijn er verschillende technische en sociale rondleidingen. De tours worden georganiseerd door een lokale touroperator en bieden een verscheidenheid aan activiteiten in en rondom Warschau.

Meer informatie en registratie-opties zijn te vinden op de FIG congreswebsite.