Ga door naar hoofdcontent
Agenda2e Hackathon DSO-LV API’s in samenhang

2e Hackathon DSO-LV API’s in samenhang

Categorie
Datum1 juni 2023
Tijd09:30 - 17:00 uur
LocatieDe ReeHorst, Bennekomseweg 24 Ede
Aanmelden
Dit evenement is al geweest.

Na de eerste ‘Hackathon DSO-API’s in samenhang’ van 14 december 2022 is er opnieuw een hackathon van de DSO-LV. Dit keer op donderdag 1 juni 2023 tijdens het Provero congres in de Reehorst te Ede.

Voor deze hackathon worden ontwikkelaars uitgenodigd die toepassingen willen bouwen met de API’s van het DSO-LV Open Stelsel voor Derden. Tijdens de hackathon worden ze daarbij ondersteund door ontwikkelaars van de DSO-LV (Kadaster | Rijkswaterstaat). Er zijn enkele use-cases voorbereid, maar de hackers mogen uiteraard ook met eigen ideeën aan de slag.

Er is plaats voor maximaal 35 deelnemers. Deze dag is bestemd voor het ontwikkelen van innovatieve oplossingen. Daarvoor is enige voorkennis vereist van de DSO standaarden (STOP | TPOD | IMOW) en de werking van (DSO-LV) REST API’s. Eén week voorafgaand aan de hackathon wordt aan geïnteresseerde deelnemers online een toelichting gegeven op het gebruik van de diverse DSO-API’s en is er gelegenheid voor technische vragen.

Er zijn geen kosten verbonden aan deelname aan de hackathon. Koffie, thee, lunch en borrel worden aangeboden. Aanmelden kan via de website van Provero.