Ga door naar hoofdcontent
AgendaFIG Working Week 2023

FIG Working Week 2023

CategorieInternationaal
Datum28 mei 2023 - 1 juni 2023
LocatieOrlando, Florida
Dit evenement is al geweest.

In Orlando, Florida (VS) is van 28 mei t/m 1 juni 2023 de FIG Working Week, de grootste en meest prestigieuze conferentie van landmeetkundige en geospatiale professionals.

De werkweek in Orlando is een gelegenheid voor de hele FIG-gemeenschap om elkaar te ontmoeten, te discussiëren, te leren en inspiratie op te doen over algemene opkomende uitdagingen waarmee onze wereld momenteel wordt geconfronteerd. Het algemene thema van de conferentie is dan ook: Onze wereld beschermen, nieuwe grenzen veroveren.

De bijeenkomst is multidisciplinair, verwelkomt meer dan 2.000 deelnemers uit de hele wereld en biedt een platform om vooruit te kijken en te ontdekken wat er in de toekomst nodig zal zijn voor het beroep, met behoud van wat vandaag goed werkt.

Samenwerken aan een betere, meer duurzame toekomst is steeds urgenter. Zo komen de deadlines voor het behalen van de duurzaamheidsdoelen (SDG’s) van de Verenigde Naties steeds dichtbij. FIG is van mening dat landmeters en aanverwante beroepen niet alleen de mogelijkheid, maar ook de verantwoordelijkheid hebben om actief deel te nemen aan de oplossingen van deze uitdagingen.

Zie ook:

Kijk voor meer informatie op de FIG website
Beeld: APChanel/Shutterstock