Ga door naar hoofdcontent
AgendaFOSS4GNL 2023

FOSS4GNL 2023

CategorieNetwerkbijeenkomst
Datum13 september 2023 - 14 september 2023
LocatieKoorkerk van Middelburg, Koorkerkhof 4331 BB Middelburg
Inschrijven
Dit evenement is al geweest.

Op 13 en 14 september 2023 is er weer een FOSS4GNL:hét opensource-GIS event in Nederland. Voor en door de OSGeo community: gebruikers, bestuurders, developers en andere fans van open GIS.

Het event vindt plaats in hartje Middelburg, met de Koorkerk als plenaire ruimte, de Wandelkerk als ontmoeting-, lunch- en sponsorruimte, en de abdij en aangrenzende ruimtes voor break-out sessies en workshops, het uitreiken van de de Four Freedoms Awards en uiteraard de borrel (in de abdijkelder).

De FOSS4G is op zoek naar sprekers en workshopgevers. Iedereen die werkt met (of aan) opensource GIS kan haar of zijn ervaringen delen met anderen. Of het nu gaat om een geslaagde GIS-analyse in QGIS, een cartografieproject met OpenLayers, het schrijven van een plugin voor QGIS, een werkwijze om databeheer te versimpelen met PostGIS, het schrijven van documentatie voor GDAL, of het samenwerken langs open standaarden tussen gemeenten en bedrijven… of uiteraard het bouwen van een complete applicatie! Zolang het open en geo is, is het welkom.

Kijk op de FOSS4GNL website voor meer informatie.