Ga door naar hoofdcontent
AgendaGeometius Meet & Weet event 2022

Geometius Meet & Weet event 2022

CategorieKennissessie
Datum2 juni 2022
Tijd09:00 - 17:00 uur
LocatieGreen Village, Blokhoeve 7, 3438 LC Nieuwegein
Aanmelden
Dit evenement is al geweest.

Op donderdag 2 juni 2022 organiseert Geometius het eerste Meet & Weet Event; de opvolger van de vroegere Trimble Gebruikersdag die voor het laatst in 2018 werd gehouden.

Voor de naamswijziging is gekozen omdat Geometius naast Trimble tegenwoordig ook een aantal andere innovatieve merken vertegenwoordigt, zoals TinyMobile Robots, senseFly, Pix4D, IDS en GeoSLAM. Al deze merken komen aan bod tijdens het Meet & Weet Event 2022.

De hele dag door zijn er demonstraties en presentaties door gebruikers van de apparatuur en de software. Zij delen tijdens het event over hun ervaringen. Vanuit Geometius zijn er diverse technische sessies, uitgaande van de ontwikkelingen in de markt.

Het Meet & Weet event vindt plaats op donderdag 2 juni 2022 van 09.00 tot 17.00 uur bij Green Village in Nieuwegein. Het maakt niet uit of je wel of niet werkt met de genoemde merken, of je student bent en/of je je aan het oriënteren bent: iedereen is welkom.

Ook dit jaar wordt het event op traditionele wijze afgesloten met een barbecue. Deelname aan het event en de aansluitende BBQ is gratis en de dag is geheel verzorgd.

Aanmelden kan via de website van Geometius: geometius.nl/meetweet2022.