Ga door naar hoofdcontent
AgendaGeoStrategie in de Digitale Transformatie

GeoStrategie in de Digitale Transformatie

Categorie
Datum8 september 2022
Tijd09:30 - 15:30 uur
LocatieFort Vechten, Bunnik
Aanmelden
Dit evenement is al geweest.

Op 8 september organiseert geo-kenniscentrum Ruimteschepper in samenwerking met GeoBIMexperts, GeoExperts en NieuwlandGeo de Geostrategiedag 2022 in Waterliniemuseum Fort Vechten, Bunnik (Utrecht).

De dag gaat over de unieke kansen die geo-informatie biedt voor nieuwe businessmodellen die bijdragen een hogere publieke waarden. Het doel is deelnemers op prikkelende wijze ideeën, kaders, begrippen en voorbeelden mee te geven waar ze in de verdere ontwikkeling van de organisatie (kennis, competenties en processen) en het (geo)informatiemanagement mee verder kunnen, met sprekers als Adrie van Bohemen, Bart de Lathouwer, Coen Wessels, Frédéric Ruys, Jan Roodzand, John Joosten, Richard Walet, Maarten van der Hoek, Pieter van Teeffelen, Robert Borkes en Douwe Blanksma..

Deelnemers hebben vrij toegang tot het Waterliniemuseum, onderdeel van Fort Vechten, een geo-politiek bouwwerk uit 1870. Een aanrader om al napratend de ooit strategische waarde van de waterlinie te bevatten.

Deelname is gratis maar het aantal plaatsen is beperkt, dus wacht niet te lang met aanmelden. Kijk voor meer informatie op de website van Ruimteschepper.

Beeld: Aerovista Luchtfotografie/Shutterstock