Ga door naar hoofdcontent
AgendaGIN Awards & Netwerk Borrel

GIN Awards & Netwerk Borrel

CategorieNetwerkbijeenkomst
Datum25 november 2024
Tijd17:30 - 20:30 uur
LocatieGrasso, Parallelweg 27, 5223 AL 's-Hertogenbosch
Aanmelden

Tijdens de GIN Awards & Netwerkborrel op maandagavond 25 november worden de Geo Prestige Award, de GIN Kartografieprijs en de GIN-NCG-Scriptieprijs uitgereikt. De GIN Awards, voor en door alle geïnteresseerden in geo-informatie, is een uitstekende manier gebleken om vakgenoten in het zonnetje te zetten.

Geo Prestige Award 2024

Wie heeft zich positief onderscheiden in ons vakgebied? Wie heeft een passie voor geo-informatie en fungeert als ware ambassadeur voor onze sector? Welke organisatie maakt maatschappelijke impact door het gebruik van geo-informatie?

Categorieën:

  • Professionals
  • Organisaties
  • Startups

De vakjury selecteert per categorie drie kandidaten, waarna het publiek via onze website op hun favoriet kan stemmen.

GIN-NCG Scriptieprijs 2024

Deze prijs zet pas afgestudeerden in de spotlight en helpt nieuw talent te ontdekken. Opleidingscoördinatoren van geo-gerelateerde HBO- en WO-opleidingen kunnen per opleiding twee scripties insturen. De vakjury kiest de beste bachelor- en masterscriptie.

Kartografiewedstrijd 2024

De Kartografiewedstrijd 2024 is dé kans om je beste kaart te laten zien aan een breed publiek en gewaardeerd te worden door vakgenoten. Deze wedstrijd bestaat om het belang van kartografie te benadrukken en om talentvolle kaartmakers in de schijnwerpers te zetten. Door deel te nemen, kun je laten zien hoe jouw werk bijdraagt aan de wereld van geo-informatie.

Moderator: Heidi van der Vloet

Mis deze kans niet om te netwerken met vakgenoten en de prestaties in de geo-informatie sector te vieren. Zet de datum in je agenda en zorg dat je erbij bent!