Ga door naar hoofdcontent
AgendaGIN-bezoek Open Kaart en presentatie TomTom

GIN-bezoek Open Kaart en presentatie TomTom

CategorieLedenbijeenkomst
Datum6 juni 2023
Tijd15:00 - 17:00 uur
LocatieAllard Pierson, Oude Turfmarkt Amsterdam

Op dinsdag 6 juni brengt Geo-Informatie Nederland een bezoek aan de tentoonstelling Open Kaart in het museum Allard Pierson te Amsterdam.

In Open Kaart – van atlas tot streetmap reis je door zeven eeuwen kaarten en atlassen én werp je een blik in de toekomst. Er is een enorme diversiteit aan kaarten vanaf de 15e eeuw. Ontdek de verhalen die erachter schuilgaan.

Presentaties

Behalve de tentoonstelling worden er ook twee presentaties gegeven:

  • Reinder Storm, curator speciale collecties bij de Universiteit van Amsterdam, neemt ons mee in het verhaal achter de tentoonstelling en verzorgt de rondleiding.
  • Willem Strijbosch, Vice President Product Management for Maps bij TomTom, en auteur van het artikel in de Geo-Info-2 die half juni verschijnt over het TomTom Maps Platform en de ‘Overture Foundation’ TomTom (navigatietechnologie) vertelt meer over de aparte zaal die is gewijd aan de allernieuwste kartografische technieken, waaraan het Amsterdams technologiebedrijf heeft meegewerkt.

Museumjaarkaart? Neem hem mee!

Voor bezitters van een Museumjaarkaart is de toegang tot het museum altijd gratis. De normale entreeprijs bedraagt €14,50. Voor GIN-leden die op 6 juni meegaan, betaalt de vereniging het ticket. Heb je dus een Museumjaarkaart, neem deze dan mee om onnodige kosten voor GIN te beperken!

In verband met de grootte van de ruimtes is er een maximumaantal deelnemers van 25, vol = vol dus meld je snel aan. Gebruik hiervoor het onderstaande aanmeldformulier.

Aanmelding GIN bezoek Open Kaart 6 juni 2023

Ja, ik ga mee met het GIN-bezoek aan de tentoonstelling Open Kaart en de lezing van TomTom op 6 juni 2023. Let op: maximaal 25 deelnemers en vol=vol.
Naam(Vereist)
Check of je e-mailadres juist is weergegeven.
Museumjaarkaart?(Vereist)
Bezit je een Museumjaarkaart? Neem hem dan mee op 6 juni. Zo komen de kosten van jouw ticket niet voor rekening van GIN.
Toestemming verwerking gegevens(Vereist)