Ga door naar hoofdcontent
AgendaKNAG Onderwijsdag 2023

KNAG Onderwijsdag 2023

CategorieOnderwijs
Datum22 november 2023
Tijd09:00 - 17:00 uur
LocatieTheater Orpheus, Churchillplein 1, 7314 BZ Apeldoorn
Aanmelden
Dit evenement is al geweest.

De KNAG Onderwijsdag 2023 op woensdag 22 november in Theater Orpheus, Apeldoorn, biedt een boeiende gelegenheid om de ‘Wereld in transitie’ te verkennen. Deze dag, in het kader van 150 jaar KNAG, belooft inzicht en inspiratie met lezingen, workshops en excursies over actuele onderwerpen, gepresenteerd door experts.

Tijdens de Onderwijsdag kun je dieper ingaan op de wereldwijde verschuivingen en de cruciale rol van aardrijkskunde hierin. Welke veranderingen doen zich voor en hoe vormen ze onze toekomst?

Op deze speciale dag krijg je de kans om deel te nemen aan boeiende lezingen en workshops die de meest actuele aardrijkskundige onderwerpen behandelen. Verken inspirerende excursies en ontdek de uitgebreide informatiemarkt. En het beste is dat je leert hoe je deze inzichten kunt overbrengen naar je leerlingen en hen op een boeiende manier kunt betrekken bij deze boeiende onderwerpen.

Mis deze kans niet om je in te schrijven en samen met anderen de veranderende wereld te ontdekken. Aanmelden kan tot en met 8 november, maar vóór 25 oktober geldt een gereduceerd tarief.