Ga door naar hoofdcontent
AgendaNCG Symposium 2023

NCG Symposium 2023

CategorieInternationaal
Datum5 juli 2023
Tijd10:00 - 18:30 uur
LocatieFaculteit ITC, campus Universiteit Twente, Hallenweg 8, 7522NH Enschede (gebouw 19, Langezijds)
Aanmelden
Dit evenement is al geweest.

Op woensdag 5 juli 2023 organiseert het Nederlands Centrum voor Geodesie en Geo-Informatica (NCG) haar jaarlijkse NCG-symposium. Het vindt dit jaar plaats in het nieuwe ITC-gebouw op de campus van de Universiteit Twente.

Het symposium bestaat uit een plenair gedeelte en parallelsessies. Op het plenaire programma staat de Baarda-lezing door James Cheshire, professor geografische informatie en kartografie aan het University College London.

Het evenement is gratis en bedoeld voor alle onderzoekers en studenten van Nederlandse universiteiten, academies, bedrijven, overheidsinstellingen en instituten die actief zijn op het gebied van geodesie, geo-informatica en geo-informatiewetenschappen en voor professionals uit de praktijk. Het symposium is gericht op actieve onderzoekers in het veld, waaronder promovendi en postdocs, met als doel uitwisseling en discussie over onderzoeksresultaten en activiteiten rond diverse thema’s. Ook pas afgestudeerde MSc studenten zijn welkom om te presenteren.

Zowel sprekers als deelnemers dienen zich aan te melden. Dat kan tot 30 juni. Abstracts inleveren is mogelijk tot uiterlijk 15 juni 2023.

Kijk op de website van het ITC voor meer informatie.