Ga door naar hoofdcontent
AgendaKenniskring: samenwerking kennisinstituten

Kenniskring: samenwerking kennisinstituten

CategorieKennissessie
Datum26 januari 2023
Tijd13:00 - 17:00 uur
LocatieTNO Utrecht
Aanmelden
Dit evenement is al geweest.

Geo-kenniscentrum Ruimteschepper organiseert samen met TNO, Geobusiness Nederland en Deltares op 26 januari 2023 een Kenniskring-bijeenkomst over de samenwerking met kennisinstituten.

Deltares en TNO zijn beide organisaties voor toegepast onderzoek die de schakel vormen tussen kennis en innovatieve impact, in dienst van overheid, bedrijfsleven en maatschappij. Zij helpen bedrijven succesvol te innoveren en dragen bij aan oplossingen voor maatschappelijke uitdagingen. Ze spelen een centrale rol in de ontwikkeling, verspreiding en benutting van kennis in binnen- en buitenland. Daartoe werken zij samen met bedrijven, overheden en andere kennisinstellingen, onder meer via publiek-private samenwerking.

Wat zijn aansprekende voorbeelden van Toegepast Onderzoek dat via het MKB bijdraagt aan oplossingen voor maatschappelijke vraagstukken? Hoe kun je gebruik maken van de kennis en kunde van deze instituten? Daarover gaat deze bijeenkomst..

De bijeenkomst vindt plaats bij TNO in Utrecht. Deelname is kosteloos. Kijk voor meer informatie en aanmelden op de website van Ruimteschepper.