Ga door naar hoofdcontent
AgendaVan BLUNDER naar BETER – de Omgevingswet

Van BLUNDER naar BETER – de Omgevingswet

CategorieKennissessie
Datum30 november 2023
Tijd10:00 - 12:00 uur
LocatieOnline
Aanmelden
Dit evenement is al geweest.

Smarticipatie organiseert op 30 november een online inspiratiesessie over de Omgevingswet onder de titel ‘Van BLUNDER naar BETER.’

De leefomgeving van morgen willen en moeten we steeds meer samen realiseren. En wie wil dat nu niet beter doen dan gisteren? Dat vraagt om een andere houding, aandacht en uitvoering. Tegelijk digitaliseren we onszelf en de maatschappij, treed de omgevingswet in werking en is er een flinke veranderopgave.

Onder de noemer “Van blunder naar beter” nemen ervaringsdeskundigen Jan-Willem Wesselink (Future Cities Foundation) en de mee-makers van het Omgevingswet team van BZK – Esther Pastoors en Sarah Ros – ons mee in kansen die participatie en digitalisering bij het realiseren van de leefomgeving van morgen bieden.

Deze online sessie wordt georganiseerd vanuit Smarticipatie en is met name gericht op ieder die betrokken is in processen waarin interne en externe communicatie over veranderingen in de het fysieke domein aan de orde zijn. De ONLINE sessie is voor iedereen gratis toegankelijk.

Kijk op de website van Smarticipatie voor het programma en het aanmeldformulier.