Ga door naar hoofdcontent
AgendaWebinar implementatie van de Omgevingswet: Belang van de consolidatiefunctionaliteit

Webinar implementatie van de Omgevingswet: Belang van de consolidatiefunctionaliteit

CategorieKennissessie, Partnerbijeenkomst
Datum21 september 2023
Tijd10:30 - 11:15 uur
LocatieOnline
Aanmelden
Dit evenement is al geweest.

GIN-partner Cadac Group organiseert op 21 september een webinar over het belang van de consolidatiefunctionaliteit binnen Cadac Compass, en hoe dit kan helpen bij het werken met het Omgevingsplan en het vereenvoudigen van parallelle wijzigingstrajecten.

Het doorvoeren van wijzigingen en het consolideren van plannen is essentieel voor effectief beheer en digitalisering van de ruimtelijke planvorming. Het vermijden van handmatige aanpassingen van wijzigingsbesluiten wanneer de gemeenteraad de planvolgorde wijzigt of afkeurt, is van groot belang om onwettige verklaringen te voorkomen.

Tijdens dit webinar demonstreren de deskundige consultants van Cadac Group uitgebreid de werkwijze en belichten zij de voordelen van de consolidatiefunctionaliteit. Doe waardevolle inzichten op in slechts 45 minuten en ontdek hoe je jouw licentiebeheer kunt verbeteren.

Een opmerkelijk voordeel van deze werkwijze is de mogelijkheid om plannen samen te voegen zonder enige impact op het ‘moederomgevingsplan’. Dit maakt parallelle omgevingsplanwijzigingen aanzienlijk eenvoudiger, wat resulteert in een soepele en efficiënte workflow voor het beheer en de aanpassing van meerdere plannen. Dit webinar biedt een uitgelezen kans om meer inzicht te krijgen in deze functionaliteit en hoe het jouw omgevingsplanningprocessen kan verbeteren.

Dit is het derde van een reeks webinars over de Omgevingswet die Cadac organiseert als specialist geo-informatie, met een groot aantal Nederlandse gemeenten als partner. De eerste twee afleveringen van deze webinarserie hebben al plaatsgevonden. Ze zijn hier nog terug te kijken:

Kijk op de website van Cadac Group voor meer informatie.