Ga door naar hoofdcontent
ArtikelenBureau BUITEN zoekt junior adviseur ruimtelijke economie!

Bureau BUITEN zoekt junior adviseur ruimtelijke economie!

Dinsdag 25 februari 2020Afbeelding Bureau BUITEN zoekt junior adviseur ruimtelijke economie!

Op wat voor plekken willen we over 20 jaar werken? Hoeveel kantoren moeten we nog bijbouwen? Hoe geven we de energietransitie een plek in het landschap? En hoe houden we de steeds drukker wordende steden leefbaar?

Wij werken dagelijks aan deze en andere vraagstukken op het gebied van ruimtelijke economie, mobiliteit, duurzaamheid en vrijetijdseconomie. Zo maken wij Nederland sterker, mooier en duurzamer. Wil je hieraan bijdragen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga je doen?

Je komt ons team versterken en werkt voornamelijk aan projecten op het gebied van ruimtelijke economie. Met een open en frisse blik ga je samen met je collega’s aan de slag met uitdagende projecten voor verschillende opdrachtgevers (gemeenten, regio’s, provincies, ministeries en meer). Je doet onderzoek, stelt een uitvoeringsstrategie op of je adviseert over duurzaamheid. Hier lees je meer over de projecten waar wij aan werken.

Je basis is ons kantoor in hartje Utrecht achter de Dom, maar werken bij de opdrachtgever op basis van detachering behoort ook tot de mogelijkheden. We gaan als adviseurs graag op stap. We spreken af met onze opdrachtgevers, organiseren sessies met belanghebbenden, of nemen een kijkje in één van de gebieden waar we over adviseren.

We werken in projectteams. Als junior adviseur word je in het team begeleid door een ervaren collega, maar je pakt ook zelfstandig veel taken op. Doordat je aan diverse opdrachten tegelijk werkt, leer je in korte tijd ons vakgebied goed kennen. Ook krijg je volop de mogelijkheid om je te ontwikkelen, door trainingen te volgen en congressen te bezoeken.

Wij zoeken

Een enthousiaste adviseur met enige werkervaring (1 tot 2 jaar) op het gebied van ruimtelijke economie. Wij vragen van jou:

 • Een afgeronde academische masteropleiding in geografie, planologie, (vrijetijds)economie, of een andere relevante richting.
 • Je bent nieuwsgierig, leergierig en enthousiast om te werken als adviseur.
 • Je hebt een brede maatschappelijke belangstelling en je wilt graag werken aan grote ruimtelijk-economische en maatschappelijke opgaven.
 • Je bent analytisch sterk, kunt goed verbanden leggen en hebt geen hekel aan cijferwerk.
 • Relevante werk- of stage-ervaring, bij voorkeur binnen de thema’s ruimtelijke economie, werklocaties, mobiliteit en/of duurzaamheid.
 • Goede communicatieve vaardigheden en een open en leergierige houding.
 • Je schrijft helder en je bent communicatief sterk.
 • Je vindt het leuk om aan meerdere projecten tegelijk te werken en verliest daarbij niet het overzicht.
 • Je bent goed in het leggen en onderhouden van contacten en bent in staat om als adviseur een eigen netwerk te gaan opbouwen.

Wij bieden

Een afwisselende functie met carrièreperspectief binnen een enthousiast en dynamisch team van 20 gedreven adviseurs. We werken hard, maar er is ook ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en ontspanning. Denk aan een borrel bij de urban Jeu de Boules bar in Utrecht, een pubquiz in het kleinste café van Utrecht en de jaarlijkse Bureau BUITEN-dag. Dit jaar bestaan we 20 jaar en gaan we met alle collega’s naar Parijs. We bieden een marktconform salaris en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een persoonlijk opleidingsbudget, een NS-Business Card, en een goede pensioenregeling.

Ga je de uitdaging aan?

Ben je op zoek naar een veelzijdige baan waar je jezelf kunt blijven ontwikkelen? En spreekt ons bureau en het werk wat we doen je aan? Vul dan voor 28 februari 2020 het sollicitatieformulier via deze pagina in. Voor meer informatie over de vacature neem contact op met Maarten Kruger, e-mail maarten.kruger@bureaubuiten.nl, telefoon 06-44771645 of 030-2318945.

Reacties

  Plaats een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.