Ga door naar hoofdcontent
ArtikelenKennissessie bij de gemeente Haarlem: Een nieuwe strategie voor de Waarderpolder

Kennissessie bij de gemeente Haarlem: Een nieuwe strategie voor de Waarderpolder

Donderdag 19 oktober 2017Afbeelding Kennissessie bij de gemeente Haarlem: Een nieuwe strategie voor de Waarderpolder

Al op jonge leeftijd meedenken over ruimtelijke vraagstukken? Weten hoe het is om bij de gemeente te werken? Een netwerk opbouwen van waardevolle contacten uit de sector? Op vrijdag 24 november organiseert DEGEOGRAAF.com in samenwerking met de gemeente Haarlem een kennissessie over de verstedelijkingsstrategie voor de Waarderpolder, een monofunctioneel bedrijventerrein in het noordoosten van Haarlem.

Op deze dag neemt de afdeling Ruimtelijk Beleid van de gemeente Haarlem je mee in een praktijkcasus. Het programma (12:00-17:00) luidt als volgt:
– Een rondleiding door De Waarderpolder, door Maaike Stoop (planoloog);
– Onder begeleiding van Mick de Waart (stedenbouwkundige) en Maaike Stoop in verschillende themagroepjes toewerken naar een verstedelijkingsstrategie;
– Bespreking van de eindresultaten, samen met betrokkenen van de gemeente en andere vastgoedprofessionals. Een ‘jury’, bestaande uit Gijs Wanders (senior planoloog bij de gemeente Haarlem), Coen-Martijn Hofland (stadsontwikkelaar bij BPD Gebiedsontwikkeling), Dion Heinis (adviseur strategie bij woningcorporatie Pré Wonen) en Janne Kraak (projectontwikkelaar bij HBB Groep), gaat in een informele setting kort in de op de haalbaarheid en bruikbaarheid van de resultaten.
– Een netwerkborrel samen met deelnemers en belangstellenden.

Lunch en borrel zijn inbegrepen.

Wanneer? Vrijdag 24 november 12:00-17:00;
Waar? Startpunt bij station Haarlem Spaarnwoude om 12:00. Vervolgactiviteiten in het ABC Architectuurcentrum.
Voor wie? Sociaal geografen en planologen jonger dan 30 jaar.
Wat kost het? Helemaal niets voor abonnees. || Ben je nog geen #GEOGRAAF? Abonneer je via deze link, dan ben je voor slechts 12 euro een heel jaar geabonneerd. Let op: voor deelname is abonneren noodzakelijk. Je bent pas abonnee als je betaling is ontvangen. Regel dit dus zo snel mogelijk om je inschrijving te verzilveren.
Deelnemen? Inschrijven kan via het inschrijfformulier onderaan deze pagina. Een bevestiging volgt binnen 48 uur.