Ga door naar hoofdcontent
ArtikelenNetwerkbijeenkomst Jonge Professionals ‘Ruimte voor Mobiliteit’

Netwerkbijeenkomst Jonge Professionals ‘Ruimte voor Mobiliteit’

Donderdag 25 april 2019Afbeelding Netwerkbijeenkomst Jonge Professionals ‘Ruimte voor Mobiliteit’

Ben jij werkzaam in de ruimtelijke ontwikkeling en wil je meer weten over de toekomst van onze mobiliteit? Omniplan nodigt jou uit voor een inspirerende netwerkbijeenkomst in de voormalige Bijlmer Bajes over duurzame mobiliteit en de ruimte!

Mobiliteit verandert. We zien steeds meer fietsen, deelsystemen en elektrische auto’s op straat, horen over waterstofbussen en stellen steeds hogere eisen aan onze leefomgeving. Maar wat betekent dit? Hoe verandert dit de ruimtelijke ordening? Welke kansen en uitdagingen biedt duurzame mobiliteit voor de ruimte om ons heen? Hoe gaan we om met de implementatie van nieuwe vormen van mobiliteit? Op donderdag 16 mei delen sprekers vanuit diverse invalshoeken hun ervaring en kennis over trends en ontwikkelingen in de duurzame mobiliteit en de omgang hiermee. Een middag vóór en dóór jonge professionals, met uiteraard een borrel ter afsluiting!

 width=

15.45 – 16.00 Inloop

16.00 – 16.10 Welkomstwoord Omniplan

16.10 – 16.30 Zsa Zsa Balian, Futureconsult. Zij zal het evenement openen met een blik op de toekomst over 30 jaar en ze geeft inzicht in hoe we hierop kunnen anticiperen. Ze neemt ons mee in verschillen tussen generaties en legt onze eigen mentaliteit onder de loep.

16.30 – 16.50 Sietze Faber, Omniplan. Sietze neemt ons mee in de kansen van de aanstaande Omgevingswet op het gebied van vitaliteit, fietsen en lopen.

16.50 – 17.10 Gijs van der Poel, ElaadNL. Gijs gaat ons vertellen over de mogelijkheden van data in de duurzame mobiliteit. Hoe kunnen we data op een slimme manier inzetten, bijv door smart charging.

17.10 – 17.30 Els Beukers, Innovatieprogramma Mobiele Stad. Els zal deze avond ingaan op hoe experimenteren bijdraagt aan het realiseren van meer duurzame stedelijke mobiliteit. Ze neemt het publiek mee in een experiment om te laten zien wat de waarde hiervan is.

17.30 – 18.00 Afronding Omniplan

18.00 Borrelen en netwerken!!

Deelnemen? Meld je gratis aan via deze link.

Heb je nog vragen? Mail dan naar communicatie@omniplan.org

Reacties

    Plaats een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.