Ga door naar hoofdcontent
ArtikelenVacature: Vastgoedjournaal zoekt nieuwsredacteur

Vacature: Vastgoedjournaal zoekt nieuwsredacteur

Donderdag 28 februari 2019Afbeelding Vacature: Vastgoedjournaal zoekt nieuwsredacteur

De redactie van Vastgoedjournaal.nl is op zoek naar een talentvolle nieuwsredacteur die geïnteresseerd is in het wel en wee van de Nederlandse vastgoedsector zoals de woningmarkt en de wereld van commercieel onroerend goed.

Wie zoeken wij?

Wij zoeken iemand die graag en snel schrijft, enthousiast en communicatief is en niet bang is om in de telefoon te klimmen om pakkende quotes binnen te halen.

Naast het houden van interviews maakt ook het dagelijkse (eind)redactiewerk deel uit van de werkzaamheden evenals het onderhouden van de social media kanalen en het bouwen van onze dagelijkse nieuwsbrief.

Enkele jaren ervaring in de (online) journalistiek of communicatie is een vereiste. Kennis over de vastgoedsector is een pré maar is geen dealbreaker.

Wie zijn wij?

Sinds de start in 2009 is Vastgoedjournaal inmiddels het grootste online nieuwsplatform voor de Nederlandse vastgoedsector. Daarnaast zijn we actief in congressen, opleidingen en netwerkbijeenkomsten. Standplaats is Zandvoort waar we elke dag met 10 mannen en vrouwen mooie product maken.

Wat bieden wij?

Een klein maar immers sterk groeiend bedrijf als de onze betekent ook dat wij waarde hechten aan grote flexibiliteit en inzetbaarheid van onze medewerkers. Daar staat veel tegenover: een grote vrijheid en een baan die nooit verveelt. En je salaris? Dat ligt op een uitstekend niveau met de secundaire arbeidsvoorwaarden die je mag verwachten.

Mail je reactie naar info@vastgoedjournaal.nl of bel voor meer informatie hoofdredacteur Rogier Hentenaar op 023-743 49 09.

Reacties

    Plaats een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.