Ga door naar hoofdcontent
ArtikelenWij organiseren nu ook carrièreworkshops!

Wij organiseren nu ook carrièreworkshops!

Maandag 1 oktober 2018Afbeelding Wij organiseren nu ook carrièreworkshops!

Het is een veelgehoorde vraag onder studenten binnen de ruimtelijke ordening: wat kan ik precies worden? Om die reden begonnen we DEGEOGRAAF.com, een online platform om te laten zien wat de mogelijkheden zijn – en dat zijn er veel! Dat blijkt wel uit alle interviews en vacatures die we plaatsen.

Voor onderwijsinstellingen en studieverenigingen bieden we nu de mogelijkheid tot carrièreworkshops. Deze kunnen wij – op afspraak – op vrijdagen verzorgen.

De opzet

Een workshop duurt ongeveer twee college-uren (2 x 45 minuten). Eerst zullen we in een presentatie ons platform toelichten, de baankansen bespreken en behandelen welke vaardigheden en interesses horen bij welk carrièrepad. Het tweede deel is interactief en bevat onder andere een rollenspel. Het doel van deze workshop is dat de studenten worden gestimuleerd om zelf na te denken over hun carrière, waarbij veel ruimte is voor onderling overleg met elkaar en met ons.

De praktische zaken

Gezien de uren die we maken en de (reis)kosten die erbij komen kijken vragen we een vergoeding voor deze workshop. We maken de workshop voor u op maat en dat kan al vanaf 120 euro, afhankelijk van de wensen.

Een workshop is geschikt tot maximaal 30 deelnemers, zodat er genoeg aandacht is voor iedereen. Het is mogelijk meerdere workshops op één dag te plannen, mits ze op dezelfde locatie zijn.

Wilt u meer informatie? Dan kunt u hieronder het formulier invullen en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Reacties

    Plaats een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.