Ga door naar hoofdcontent
BlogsIngesneeuwd

Ingesneeuwd

Vrijdag 26 maart 2021Afbeelding Ingesneeuwd

Tijdens het schrijven dan deze column zit ik ingesneeuwd thuis. De sneeuwduinen in de tuin worden steeds wat hoger, een surrealistisch beeld. In plaats van een wintersportvakantie kunnen we ook eens in eigen land genieten van de knisperende sneeuw en prachtige witte landschappen. En ook weleens leuk om een andere reden tot thuiswerken te hebben dan de lockdown.

Het bestuursjaar 2021 is alweer van start gegaan en er liggen veel mooie plannen die we ten uitvoering gaan brengen. De takenlijst groeit bijna nog sneller dan de sneeuwpracht in mijn tuin. Gelukkig ontbreekt het niet aan enthousiasme en passie in het GIN-bestuur. En ook de twee nieuwe aanwinsten – Erik Nobbe en Peter Kaspers – staan te trappelen om aan de slag te gaan.

Alle coronamaatregelen vragen natuurlijk om aanpassingsvermogen. Dat levert ook weer nieuwe ideeën op en geeft het verenigingsleven tijdelijk een andere dimensie. We zijn als vereniging nu een aantal keer online samengekomen. En ook daar brengen we nu variatie aan. Enerzijds is het fijn om te luisteren naar een interessant verhaal, maar we kregen ook de feedback van leden dat ze het zo missen om vakcollega’s te spreken. Daar gaan we binnenkort in voorzien – we hopen dat dit jullie bevalt! Feedback krijgen wordt gewaardeerd. Onze vakvereniging bestaat tenslotte om elkaar te ontmoeten en kennis uit te wisselen.

We zijn trots dat we dit eerste Geo-Info-nummer samen met onze nieuwe uitgever Performis mochten uitbrengen. En er wordt alweer hard gewerkt aan de volgende nummers. We zien uit naar wat 2021 ons nog meer gaat brengen! En kunnen inmiddels hopelijk genieten van een lekker voorjaarszonnetje. Ik ga maar weer een ommetje maken door de sneeuw.

Auteurs

Afbeelding voor Carline Amsing

Carline Amsing

Volledige biografie

Reacties