Ga door naar hoofdcontent
CursussenGeographical Information Sciences (UNIGIS)
Vrije universiteit Amsterdam

Geographical Information Sciences (UNIGIS)

LocatieAmsterdam
Datum29 december 2024
Aanmelden
Afbeelding Geographical Information Sciences (UNIGIS)

In de parttime online Engelstalige Master Geographical Information Sciences leer je hoe je GIS kunt inzetten bij besluitvormingsprocessen vanuit de overheid, het bedrijfsleven en andere organisaties. Ontwikkel vaardigheden om gegevens te analyseren en te visualiseren via informatieve kaarten, en pas ze toe op uitdagingen zoals klimaatverandering, energietransitie, gezondheidzorg, huisvesting en mobiliteit. 

Waarom de Master GIS van de Vrije Universiteit

Sluit je aan bij een internationale groep studenten en leer van ervaren top docenten om impactvolle kaarten te maken met behulp van de nieuwste technologie en methoden. Profiteer van de balans tussen flexibiliteit en structuur van het programma en behaal een gerespecteerd MSc-diploma bij het afstuderen dankzij de accreditatie van het programma. Na het afronden van de master beschik je over vaardigheden en tools waar je direct mee aan de slag kunt, deze master bied je de mogelijkheden om nog beter inzicht te geven bij besluitvormingsprocessen.

Ben je geïnteresseerd in deze online masteropleiding in deeltijd? Kijk voor uitgebreide informatie op de Engelstalige pagina