Ga door naar hoofdcontent
CursussenOpleiding GIS en GEO- gegevensbeheer
Fervent

Opleiding GIS en GEO- gegevensbeheer

LocatieLeek
Datum14 december 2024
Meer informatie
Afbeelding Opleiding GIS en GEO- gegevensbeheer

Nieuwe opleidingen in de branche Bouw, Infra en Geo

Opgeleid worden tot vakspecialist in de Geo wereld? Onze modulair opgebouwde opleidingen zijn de eerste stap voor de start in het GIS & Geo werkveld. De onderliggende theorie van GIS leren kennen? Met daarnaast de praktische kennis van GIS software uit de opleiding kunen de deelnemers na het volgen van een van onze opleidingen bijvoorbeeld als beginnend GIS medewerker of als Assistent Landmeter aan de slag.

Met de introductie van de basisregistraties, BGT en BAG, de nieuwe omgevingswet en het daarbij horende digitale stelsel hebben ervoor gezorgd dat de vraag naar kennis en deskundigen op het gebied van GIS en Geo-gegevens beheer in grote mate is toegenomen.

Fervent Opleidingen heeft zich daarom toegespitst op het ontwikkelen van nieuwe opleidingen in de branche Bouw & Infra en de Geo.

Voor de bouw & infra:

  • Digitalisering in de Bouw

Voor de Geo branche:

  • Praktijkopleiding Assistent Landmeetkunde
  • Opleidingen in de geo-gegevensverwerking (zoals Geo ICT)

De opleidingen zijn geschikt voor nieuwe instromers zoals bijvoorbeeld VMBO-ers welke een keuze maken voor het MBO. Daarnaast is deze opleiding ook voor personeel in de publieke- als de private sector die hun kennis op het gebied van Geo willen vergroten. De GIS en Geo-informatie cursussen worden gegeven op onze opleidingslocatie in Leek maar kunnen tevens incompany gegeven worden. De opleidingen worden gegeven door ervaren docenten die ruime praktijkervaring hebben in het vakgebied. Op deze manier zorgen we voor een relevante vertaalslag tussen de theorie en de praktijk en kunnen de deelnemers met vertrouwen het geleerde in de praktijk brengen.

Maatwerk

Fervent heeft ruime ervaring in het verzorgen van opleidingstrajecten bij diverse klanten. Wij kunnen daarom het opleidingsaanbod specifiek op uw situatie of uw bedrijf afstemmen. We kijken naar de basiskennis en spelen in op uw opleidingsvraag. Zo biedt Fervent maatwerk!

Meer weten?

Wil je graag meer informatie over de opleiding tot Assistent Landmeter óf in een van de opleidingen in de geo-gegevensbeheer? Neem contact op met Sjoerd van der Wiel via telefoonnummer 0594-58 13 24 of mail naar opleidingen@fervent.nl.