Ga door naar hoofdcontent
InformatieOver GeoCarrière

Over GeoCarrière

GIN zet zich in om méér mensen enthousiast te maken over het werken in de geosector of het volgen van een opleiding binnen ons veelzijdige vakgebied.

Bijzonderheden

  • GeoCarrière is het innovatie digitale arbeidsmarktplatform van Geo Informatie Nederland.
  • De GeoCarrière-special verschijnt bij Geo Info magazine #3 en wordt in een extra oplage verspreidt onder studenten
    Bekijk hier de special!

Zoals overal in de techniek, hebben bedrijven in de geosector te maken met een krappe instroom aan studenten. Soms heeft dat te maken met onwetendheid over de belangrijke maatschappelijke uitdagingen waarin geo-experts een rol spelen, of met de prachtige techniek die daarin wordt toegepast.

Vaak gaat het echter ook om onbekendheid met de bedrijven die in de geo sector actief zijn en de mogelijkheden voor carrièreperspectieven.

GeoCarrière past in de ambitie van GIN om werkgevers, werknemers en studenten optimaal te ondersteunen bij hun uitdagingen op de arbeidsmarkt.

Ron Rozema, Voorzitter Geo Informatie Nederland

Aansluiting arbeidsmarkt verbeteren

Met ons digitale platform en de speciale uitgave van GeoCarrière willen we de aansluiting met de arbeidsmarkt verbeteren.

  • GeoCarrière digitaal verbindt vraag en aanbod. Zo vinden studenten, zij-instromers en geo professionals op onze website een permanent overzicht van interessante werkgevers, opleidingsmogelijkheden en een actueel aanbod van vacatures, stageplaatsen en afstudeeropdrachten.
  • GeoCarrière print biedt bedrijven, instellingen en organisaties de mogelijkheid om zich te presenteren als aantrekkelijke werkgever, opleider of dienstverlener. Deze special verschijnt in een extra grote oplage en wordt met Geo Info gestuurd naar alle GIN-leden, abonnees en naar studenten (mbo/hbo/wo).

Wilt u een vacature, (afstudeer)stage, cursus of workshop plaatsen?

Ook deelnemen aan GeoCarrière?

Bedrijven/instellingen die stagemogelijkheden of afstudeeropdrachten bieden óf willen deelnemen aan GeoCarrière, de campagne willen ondersteunen en benieuwd zijn naar de mogelijkheden? Neem contact op met Etienne Victoria via etienne@performis.nl, tel. 073 689 58 89 of maak gebruik van het contactformulier. Klik hier voor de deelname mogelijkheden.

Onlangs verschenen

GeoCarrière Special 2023

Een bijzondere uitgave van Geo Informatie Nederland (GIN) om de lancering van het digitale arbeidsmarktplatform GeoCarrière te vieren.

Bekijk magazine GeoCarrière Special 2023
Afbeelding voor GeoCarrière Special 2023