Ga door naar hoofdcontent
InformatieGeo Prestige Award 2023

Geo Prestige Award 2023

Wie heeft zich positief onderscheiden in het belang van ons vakgebied? Wie heeft een hart voor geo-informatie en is een echte ambassadeur voor ons vak? Het publiek heeft haar nominaties ingediend en de jury heeft drie geo-professionals en drie start-ups geselecteerd voor de Geo Prestige Award 2023.

De Geo Prestige Award is in het leven geroepen om vakmensen te eren en te waarderen, om innovatie te stimuleren en om de volgende generatie aan het geo-domein te binden. De vakjury (bestaande uit Jan van der Poel (Veiligheidsregio Amsterdam-Amstelland, winnaar van de vorige GPA), Sander Oude Elberink (Universiteit Twente) en Cathelijne Kleijwegt (Esri Nederland), heeft zich over de kandidaten gebogen en in beide categorieën drie kandidaten aangedragen voor de award. Het publiek kan nu stemmen op hun favoriete kandidaten.  

Wie moet volgens jou de Geo Prestige Award 2023 winnen in de categorie geo-professional en start-up? Lees meer over de genomineerden en breng vervolgens je stem uit! Stemmen is mogelijk tot 22 november 16:00 uur.