Ga door naar hoofdcontent
InformatieGeo Prestige Award

Geo Prestige Award

Geo Prestige Award 2024 | Draag jouw kandidaat voor!

Wie heeft zich positief onderscheiden in ons vakgebied? Wie heeft een passie voor geo-informatie en fungeert als ware ambassadeur voor onze sector? Welke organisatie maakt maatschappelijke impact door gebruik van geo-informatie? Nomineer deze persoon, organisatie, of startup voor de Geo Prestige Award 2024!

De Geo Prestige Award is opgericht om vakmensen te eren en waarderen, innovatie te stimuleren en de volgende generatie aan het geo-domein te verbinden. De award kent drie categorieën: Professionals, Organisaties, en Startups. Draag jouw kandidaten voor en help hen de erkenning te krijgen die zij verdienen!

Een deskundige vakjury, bestaande uit Bas Ooink (Blue Team Intelligence, winnaar van de vorige GPA), Jan van der Poel (Veiligheidsregio Amsterdam-Amstelland), Sander Oude Elberink (Universiteit Twente), en Cathelijne Kleijwegt (Esri Nederland), beoordeelt de inzendingen. In iedere categorie selecteert de jury drie kandidaten. Vervolgens kan het publiek via onze website stemmen op hun favoriete kandidaten.

Doe mee en draag jouw kandidaat voor! Samen zorgen we ervoor dat de waardevolle bijdragen aan ons vakgebied de aandacht en waardering krijgen die ze verdienen.

Wedstrijdregels 

  • Stuur je nominaties vóór 25 september 2024 in via onderstaand formulier.
  • Iedereen mag iemand nomineren, met uitzondering van de jury.
  • Een indiener kan per categorie slechts één kandidaat nomineren.
  • De inzending moet een motivatie bevatten van minimaal 250 en maximaal 500 woorden, waarin duidelijk wordt uitgelegd welke bijzondere bijdrage aan het vakgebied de genomineerde in het afgelopen jaar heeft geleverd.
  • Professional: Iedereen die werkzaam is in de geo-sector en zichzelf als zodanig beschouwt.
  • Organisatie: Een bedrijf, kennisinstelling, of overheidsorganisatie binnen de geo-sector.
  • Startup: Een jong, innovatief bedrijf dat maximaal vijf jaar bestaat.

Moet je lid zijn van GIN? 

Nee hoor, dat hoeft helemaal niet! Iedereen mag deelnemen. 

Wanneer wordt de prijs uitgereikt? 

Tijdens de GIN Awards uitreiking op 25 november vindt de bekendmaking en uitreiking van de Geo-Prestige Award plaats. 

Inzending en contactgegevens 

Stuur je inzending voor 25 september 2024 in via onderstaand formulier. Voor vragen kan je contact opnemen via info@geo-info.nl

Prijs 

  • Een cheque van maar liefst € 500,-. Deze wordt ter beschikking gesteld door GIN. 
  • Een artikel over de uitreiking in het magazine Geo-Info. 

Nominatie Geo Prestige Award 2024

De Geo Prestige Award is in het leven geroepen om vakmensen te eren en te waarderen, om innovatie te stimuleren en om de volgende generatie aan het geo-domein te binden.

Mijn naam(Vereist)
Check of je e-mailadres juist is weergegeven.
Ik nomineer(Vereist)
Geo-professional of contactpersoon van Organisatie of Startup.
Een professional is iedereen die zelf vindt dat hij/zij werkzaam is in de geo-sector. Een Startup is een jong innovatief bedrijf dat maximaal 3 jaar bestaat.
Maak in maximaal 500 woorden duidelijk welke bijzondere bijdrage aan het vakgebied de genomineerde in het afgelopen jaar heeft gerealiseerd.