Ga door naar hoofdcontent
InformatieOpzeggen lidmaatschap

Opzeggen lidmaatschap

Jammer dat je misschien je lidmaatschap bij GIN wilt beëindigen. We zullen er niet omheen draaien, we behouden je graag als lid. We willen graag samen met jou het vak geo informatie nog beter op de kaart zetten en belangrijke kennis met je delen.

Wil je alleen gegevens wijzigen?

Wijzigingen in privé- en/of zakelijke gegevens geef je door via het formulier ‘Wijzigen gegevens lidmaatschap‘. 

Voorwaarden opzeggen lidmaatschap

Hoewel wij elke opzegging betreuren, willen wij je bedanken dat je de afgelopen periode gebruik hebt gemaakt van onze diensten. 

Opzeggen kan tot twee maanden voor het einde van het jaar via onderstaand formulier. De opzegging gaat in op 1 januari van het volgende kalenderjaar. Voor verenigingen gelden de regels voor opzeggen van lidmaatschappen zoals die in de statuten zijn vastgelegd. De Wet van Dam is daarbij niet van toepassing.

Dit betekent dat je als vòòr 1 november van het lopende jaar je lidmaatschap opzegt, je opzegging per 1 januari van het volgende jaar geëffectueerd wordt. Vanaf dat moment schrijven we je uit in onze ledenadministratie. Tot dat moment kun je natuurlijk gebruik blijven maken van alle faciliteiten die het GIN-lidmaatschap biedt.

Na verwerking van je opzegging, ontvang je per e-mail een bevestiging van je opzegging. Heb je binnen 2 weken na verzending van je opzegging geen bevestiging van ons ontvangen? Neem dan contact met ons op via het secretariaat.

Bekijk hier de statuten en het huishoudelijk reglement.

Opzeggen lidmaatschap

Opzeggen GIN lidmaatschap GIN

Je persoonlijke gegevens

DD slash MM slash JJJJ
Datum invoeren als dd/mm/jjjj
Opzeggen GIN-lidmaatschap(Vereist)