Ga door naar hoofdcontent
InformatiePlatform De Geograaf

Platform De Geograaf

Jaarlijks studeren er honderden geografen af in Nederland. Al die studenten bezitten samen ontzettend veel kennis. Ze lopen stage, schrijven scripties en reizen tussentijds ook nog eens de wereld rond. Toch hoor je maar weinig over hun bevindingen. Afstudeerscripties verdwijnen na de beoordeling op een grote stapel en stagiairs volgen elkaar in hoog tempo op. DEGEOGRAAF.com besteedt aandacht aan de verhalen van (jonge) geografen, zodat de opgedane kennis en ervaring wordt gedeeld en niet verloren gaat.

Regelmatig verschijnen er artikelen op de website. Allen hebben een geografisch thema en zijn geschreven vanuit het perspectief van een geograaf. Zo kunnen we laten zien wat geografen zoal doen en elkaar inspireren. Het platform De Geograaf valt onder de vakvereniging Geo-Informatie Nederland.

Artikelen lezen?

Alle artikelen zijn te vinden in het dossier van De Geograaf en bij de artikelen. Hier kun je met de filters Platform De Geograaf zoeken op de categorieën, zoals ‘Op kantoor’, ‘Op onderzoek’ en ‘Op stage’, etc.

Filters De Geograaf voor artikelen

Ideeën voor nieuwe artikelen?

Ben je of ken je een geograaf met een interessant verhaal? Tip ons dan via redactie@degeograaf.com.

Op de hoogte blijven?

DEGEOGRAAF blijf je volgen via haar eigen media kanalen van FacebookInstagramTwitter en LinkedIn.