Ga door naar hoofdcontent
InformatieThemagroep JongGIN

Themagroep JongGIN

Het JongGIN Platform is hét landelijke platform voor en door studenten en jong professionals in de Geo Sector!  Samen met Geo en GIS studieverenigingen in Nederland werken zij aan het stimuleren en informeren van studenten over GIS, hun studie en verdere carrière. Daarnaast zet JongGIN zich in voor samenwerking tussen onderwijs instanties op MBO, HBO en WO en het bedrijfsleven.

Als jong GIS professional wil jij niet alleen kennis halen, maar vooral ook juist delen en je inzetten. Dat kan zeker ook binnen JongGIN. Jaarlijks organiseert JongGIN met Jong GeoBusiness Nederland het studentenprogramma op de GeoBuzz. Daarnaast organiseren we thema-bijeenkomsten voor studenten en jong-professionals in de geo-sector. Wat je daaraan hebt? Als student en jong-professional wil je graag je netwerk uitbreiden om zo de verschillende mogelijkheden voor stages, traineeships en banen te verkennen. GIN helpt jou hierbij en betrekt de jongere generatie graag bij het netwerk.

Sluit je aan bij JongGIN

Vind jij het leuk iets te organiseren? Dan ben je van harte welkom dat te doen in JongGIN. Neem contact op met JongGIN Ambassadeur Shyama Doornbos. Waarom zij zich inzet voor JongGIN?

“Als ambassadeur van jonge Geo Professionals wil ik een verschil maken door het stimuleren van innovatie, het faciliteren van kennisdeling en netwerken, en het bevorderen van inclusie en diversiteit binnen de geo-sector. Ik ben ervan overtuigd dat jonge professionals de sleutel zijn tot een dynamische en bloeiende toekomst van de sector, en ik zal mij volledig inzetten om hun stem te laten horen en hun bijdrage te versterken.”

Shyama Doornbos – JongGIN