Ga door naar hoofdcontent
Nieuws22 juni 2024 sluit indieningstermijn GeoBuzz-presentaties

22 juni 2024 sluit indieningstermijn GeoBuzz-presentaties

Donderdag 20 juni 2024Afbeelding 22 juni 2024 sluit indieningstermijn GeoBuzz-presentaties

Tot 22 juni 2024 kan iedereen via de GeoBuzz-website een voorstel indienen voor het geven van een presentatie, het organiseren van een workshop of een gesprek/debat. Er zijn al mooie voorstellen binnen. Die van u ook? Meldt u aan!

De GeoBuzz vindt plaats op 25 en 26 november 2024 in Congrescentrum 1931 in ’s Hertogenbosch. De algemene inspiratie voor de GeoBuzz van dit jaar is het programmathema ‘Geodata: niet uniek, wel essentieel’. Bereid een sessie voor. Alleen, met uw organisatie of gezamenlijk met meerdere organisaties.

De plenaire openingen op beide dagen zijn bekend. Mooie en aansprekende presentaties, waarna u zelf de aanwezigen meeneemt in uw verhaal. Houdt u deze plek in de gaten voor meer nieuws.

Presentatie indienen GeoBuzz 2024

Reacties

  • Heidi van der Vloet
    24 juni 2024

    Beter laat dan nooit: Ik zou, als voorzitter van het bronhoudersoverleg van SVB-BGT, een praatje kunnen houden over de visie van de Bronhouders van SVB-BGT op de toekomst van ‘onze’ basisregistratie, en 10 jaar SVB-BGT. Mogelijk zou dat iets samen met BZK kunnen zijn over de toekomst van de BGT in Zicht Op Nederland, maar daar zouden we dan nog even over moeten bakkeleien. Er komt in september ook een nieuw BGT-promotiefilmpje van 3 minuten uit.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd met *