Ga door naar hoofdcontent
Nieuws22 november ALV en 20 jaar GIN Symposium | nog 10 dagen om je aan te melden!

22 november ALV en 20 jaar GIN Symposium | nog 10 dagen om je aan te melden!

Dinsdag 7 november 2023Afbeelding 22 november ALV en 20 jaar GIN Symposium | nog 10 dagen om je aan te melden!

Op woensdag 22 november ontvangen we je graag op het GeoFort te Herwijnen voor onze Algemene Ledenvergadering en het 20 jaar GIN symposium met het thema: GeoAI: De Weg naar Innovatie en Ontdekking”. Tijdens de ALV presenteert het bestuur de huidige stand van de vereniging en maken zij de plannen voor de komende jaren bekend.

Op het 20-jaar GIN Symposium gaan we in op het thema ‘GeoAI: De Weg naar Innovatie en Ontdekking’. Kunstmatige intelligentie is tegenwoordig onmisbaar; de technologie ontwikkelt zich in een razend tempo en wordt ook in de geo-wereld wijdverspreid toegepast. AI heeft de potentie om de manier waarop we geografische gegevens verzamelen, analyseren en gebruiken ingrijpend te veranderen. De kansen en bedreigingen hiervan staan centraal tijdens het symposium. We gaan met elkaar in gesprek over de impact en de verwachtte langetermijneffecten.

Keynote speaker Cynthia Liem doet de aftrap in een plenaire sessie, daarna volgen diverse presentaties en een workshop naar keuze.
Voor aanmelden en programma klik hier.

Het 20-jaar GIN symposium wordt mede mogelijk gemaakt door: AVENTO GROUP B.V., IMAGEM NL, Prisma Groep en #3DMapGallery van Baasgeo