Ga door naar hoofdcontent
NieuwsCLGE lanceert Young Surveyor’s Contest 2024

CLGE lanceert Young Surveyor’s Contest 2024

Maandag 5 februari 2024Afbeelding CLGE lanceert Young Surveyor’s Contest 2024

De CLGE (Council of European Geodetic Surveyors) kondigt de twaalfde editie aan van de jaarlijkse CLGE Young Surveyor’s Contest.

De wedstrijd wil inclusief van opzet zijn; de organisatie nodigt jonge landmeters of studenten uit die overal in Europa actief zijn om deel te nemen. De basis voor de aanvraag kan een bachelor- of masterscriptie zijn, een proefschrift of gewoon een project of een idee binnen het werkgebied van landmeetkunde en geodesie.

Vanaf 2023 is de naam veranderd in ‘CLGE Young Surveyors’ Contest’. De CLGE heeft de toegangsregels vereenvoudigd tot één enkele, gemakkelijk leesbare pagina en het aanmeldingsformulier ingekort. Deelnemers gebruiken dit aanmeldingsformulier, geleverd door CLGE in Microsoft Word-documentformaat, om de aanmelding in duizend woorden te beschrijven.

Het is inzichtelijk om de getuigenissen van eerdere winnaars van deze wedstrijd te lezen om te kennis te nemen van hun gedachten en positieve ervaringen. Het CLGE noemt ze CLGE Contest Ambassadors: het is hun rol om nieuwe deelnemers aan te moedigen om ervoor te gaan. Tijdens de inzendingsperiode van dit jaar komen er steeds meer getuigenissen van de nieuwste ambassadeurs, dus houd deze de komende maanden in de gaten.

De prijsuitreiking van de wedstrijd vindt plaats tijdens INTERGEO 2024 in Stuttgart (DE), van 24 tot 26 september 2024. De hashtag voor sociale media is #CLGEYoungSurveyorsContest. Voor vragen, over wie zich kan aanmelden, welk onderwerp in aanmerking komt, of over andere zaken, stuur ons dan een bericht op contest@clge.eu.

Reacties

    Plaats een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd met *