Ga door naar hoofdcontent
NieuwsDag van de Geomatica 2022 op TU Delft op 10 november

Dag van de Geomatica 2022 op TU Delft op 10 november

Woensdag 19 oktober 2022Afbeelding Dag van de Geomatica 2022 op TU Delft op 10 november

Op 10 november is het Dag van de Geomatica (Geomatics Day) op de TU Delft. Het biedt de gelegenheid om studenten, alumni en andere geo-informatie professionals te ontmoeten en te onderzoeken hoe Geomatica bijdraagt aan het beter begrijpen, beheren en vormgeven van de gebouwde omgeving.

Geomatica is een innovatief en snel ontwikkelend vakgebied. Het omvat alle aspecten van geo-informatie, van sensortechnologieën tot opslag, van gegevenskwaliteit tot gegevensbescherming en van analyse en visualisatie tot slim gebruik. Op die manier zijn gedetailleerde, nauwkeurige en actuele 3D representaties van de gebouwde omgeving te maken, die zijn essentieel voor meerdere toepassingen.

Tijdens de Geomatics Day presenteren studenten van het Geomatics programma de uitkomsten van hun syntheseproject, geeft dr. Lars Bodum, associate professor aan de Universiteit van Aalborg (Denemarken) een presentatie over Geospatiale Technologieën en Stedelijke Duurzaamheid en wordt de winnaar van de beste Geomatica scriptie van 2022 bekendgemaakt.

Deelname is kosteloos. Kijk in de agenda voor meer informatie en aanmelden.

Beeld: ESA

Reacties

    Plaats een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd met *