Ga door naar hoofdcontent
NieuwsDeadline voor abstracts NCG Symposium verlengd

Deadline voor abstracts NCG Symposium verlengd

Donderdag 25 mei 2023

Onderzoekers en pas afgestudeerde masterstudenten die hun werk willen presenteren tijdens het NCG Symposium op 5 juli, kunnen een abstract indienen tot uiterlijk 15 juni. De deadline is met twee weken verlengd.

Het Nederlands Centrum voor Geodesie en Geo-Informatica (NCG) organiseert haar symposium dit jaar in het nieuwe ITC-gebouw op de campus van de Universiteit Twente. Er zijn diverse parallelsessies maar ook een plenair gedeelte, waaronder de Baarda-lezing, gehouden door James Cheshire. Hij is hoogleraar geografische informatie en kartografie aan het University College London en was tussen 2017 en 2019 voorzitter van de Britse Society of Cartographers. James ontving belangrijke onderscheidingen van de Royal Geographical Society, de North American Cartographic Information Society en de British Cartographic Society. Ook was hij co-auteur van veelgeprezen boeken als ‘London: The Information Capital’, ‘Where the Animals Go’ en ‘Atlas of the Invisible.’

Het NCG Symposium is gratis toegankelijk en bedoeld voor alle onderzoekers en studenten van Nederlandse universiteiten, academies, bedrijven, overheidsinstellingen en instituten die actief zijn op het gebied van geodesie, geo-informatica en geo-informatiewetenschappen, alsmede voor professionals uit de praktijk.

Aanmelden is gratis en kan tot 30 juni. Kijk in de agenda voor meer informatie.

Reacties

    Plaats een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd met *