Ga door naar hoofdcontent
NieuwsEvaluatieonderzoek Basisregistratie Grootschalige Topografie

Evaluatieonderzoek Basisregistratie Grootschalige Topografie

Woensdag 5 juni 2024Afbeelding Evaluatieonderzoek Basisregistratie Grootschalige Topografie

Het Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties (BZK) gaf aan Statisfact de opdracht om een evaluatieonderzoek uit te voeren met betrekking tot de wet- en regelgeving rondom de BGT.

BZK is verantwoordelijk voor de uitvoering van deze evaluatie en toezending van de resultaten aan de Tweede Kamer. Doe mee aan de enquête zodat we samen de BGT kunnen verbeteren. Klik op onderstaande link en vul de enquête in. Je hebt ongeveer vijftien minuten nodig om de vragenlijst in te vullen. Invullen kan tot en met dinsdag 11 juni 2024. Deze evaluatie geeft BZK zicht op hoe effectief en efficiënt de BGT-wetgeving in de praktijk is. Door deel te nemen krijgen zij inzicht in het gebruik, de kwaliteit en toegevoegde waarde van de BGT. Ook stelt het hen in staat om eventuele knelpunten te identificeren en mogelijke verbeteringen voor te stellen. 

Wat gebeurt er met uw gegevens?

Deelname aan het onderzoek is anoniem. Het onderzoeksbureau Statisfact verzamelt en verwerkt de gegevens in opdracht van het Ministerie van Binnenlandse Zaken. Mocht je vragen hebben over het onderzoek, neem dan contact op met Statisfact via research@statisfact.nl o.v.v. Evaluatieonderzoek BGT.

Reacties

    Plaats een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd met *