Ga door naar hoofdcontent
NieuwsGeo informatie binnen energietransitie

Geo informatie binnen energietransitie

Woensdag 4 mei 2022

Geo-informatie heeft betrekking op bijna alles wat er in de samenleving gebeurt. 80% van de informatie die ons elke dag bereikt heeft een ruimtelijke component. Zonder geo-informatie staat de wereld stil. Ook de energietransitie kan niet zonder geo-informatie, voor zowel de huidige als toekomstige situatie. Maar hoe sluit het een op het ander aan? En hoe kan jij als young-professional een bijdrage leveren?

Speciaal voor young professionals

KEK, Jong GeoBusiness en JongGIN bundelen de krachten in een event speciaal voor young professionals, waarin we een antwoord hopen te formuleren op bovenstaande vragen. In deze middag willen we jullie middels een tweetal paneldiscussies kennis laten maken met de beleids en realisatiehoofdbrekers om geo-informatie en de energietransitie goed op elkaar af te stemmen. Met jouw vragen en stellingen, die je direct live kunt inbrengen, heb je invloed op de discussie en kan je antwoorden krijgen van de experts! Hou daarom 22 juni vrij in je agenda!

Programma

Verwacht twee interessante discussies, met partijen als Alliander en Kadaster, maar ook de minister van de nieuwe economie en de aandeelhouders van de toekomst. Alles aangestuurd door de voor velen bekende dagvoorzitter Ed Nijpels.

Onderling verbinding leggen

De locatie hiervoor is in het digitale hart van veel ruimtelijke keuzes die we in Nederland maken, namelijk het kantoor ‘De Brug’ van het Kadaster in Apeldoorn. We zullen op 22 juni van 15.00 tot 19.00 uur deze discussies live bij gaan wonen en aansluitend tijd hebben om met elkaar te netwerken. Er zijn namelijk voldoende verbindingen te leggen tussen onderling!

Wil je er graag bij zijn?

Aanmelden kan via deze link. Let op: er is een beperkt aantal plekken beschikbaar, dus meld je snel aan!

Reacties

    Plaats een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd met *