Ga door naar hoofdcontent
NieuwsGeo-Informatie Nederland zoekt een verenigingsdirecteur

Geo-Informatie Nederland zoekt een verenigingsdirecteur

Zondag 1 januari 2023

Geo-Informatie Nederland (GIN) is op zoek naar een veelzijdige verenigingsdirecteur, die de interne organisatie van de vereniging en van diverse evenementen op zich neemt, en de beleidsdoelstellingen van het bestuur uitvoert. Samen met de voorzitter (het “boegbeeld” van de vereniging) vormt de directeur een tandem.

Voor deze functie zoekt GIN iemand die breed bekend is met het GEO-werkveld en daar bij voorkeur zelf uit afkomstig is. De nieuwe directeur moet een goede planner/organisator zijn die flexibel inzetbaar is. De werkzaamheden vinden namelijk door het hele land plaats, zowel binnen als buiten kantoortijden, soms ook in de avonduren. Ook wordt de nieuwe directeur verantwoordelijk voor marketing en communicatie en daarmee voor het verbeteren van de zichtbaarheid van de vereniging.

GIN is dé verbindende vereniging  voor alle disciplines binnen het GEO werkveld, voor vakmensen en organisaties vanuit de gouden driehoek overheid, bedrijfsleven en wetenschap. GIN brengt leden op de hoogte van de ontwikkelingen binnen het vakgebied en organiseert als vereniging, via themagroepen en met partners meerdere events per jaar, van kleine kennissessies tot online webinars. De overdracht van kennis en het inspireren van leden staat daarbij centraal.

Kijk voor meer bijzonderheden en praktische informatie naar de vacature op de GIN website.

Reacties

    Plaats een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd met *