Ga door naar hoofdcontent
NieuwsGeo Prestige Award 2021
Draag jouw kandidaat voor

Geo Prestige Award 2021

Vrijdag 17 september 2021Afbeelding Geo Prestige Award 2021

Wie heeft zich positief onderscheiden in het belang van ons vakgebied? Wie heeft een hart voor geo-informatie en is een echte ambassadeur? Nomineer hem of haar voor de Geo Prestige Award 2021!

De Geo Prestige Award is in het leven geroepen om vakmensen te eren en te waarderen, om innovatie te stimuleren en om de volgende generatie aan het geo-domein te binden. Een vakjury, bestaande uit Iris Reimerink (Kadaster, de winnaar van de GPA 2020), Sander Oude Elberink (ITC), Niels van der Vaart (Esri), nomineert drie kandidaten voor de award. Het publiek kan vervolgens stemmen op zijn favoriete kandidaat. Het voornemen is om de winnaar van de Geo Prestige Award Geo Prestige Award 2021 Draag jouw kandidaat voor Wie heeft zich positief onderscheiden in het belang van ons vakgebied? Wie heeft een hart voor geo-informatie en is een echte ambassadeur? Nomineer hem of haar voor de Geo Prestige Award 2021! 2021 bekend te maken tijdens het GIN Gala op maandag avond 22 november, tussen de twee GeoBuzz dagen in.

Uitreiking GPA 2020.

Wie is volgens jou de ambassadeur van ons vakgebied? Stuur voor 1 oktober 2021 een gemotiveerde voordracht naar info@geo-info.nl

Wil je meer weten, onder andere over de vakjury en de bekendmaking? Ga naar onze website: buff.ly/3yAkVhX