Ga door naar hoofdcontent
NieuwsGeo-professionals in het zonnetje gezet

Geo-professionals in het zonnetje gezet

Dinsdag 1 september 2020Afbeelding Geo-professionals in het zonnetje gezet

Ook dit jaar vindt de toekenning van de Geo Prestige Award en de GIN Kartografiewedstrijd plaats. Hoe de feestelijke prijsuitreikingen er uit gaan zien, zal door COVID-19 anders dan anders zijn. Hoe? Daarover wordt hard nagedacht en blijft dus nog een verrassing! Nieuwsgierig? Doe mee met de GPA en kartografiewedstrijd en je gaat het zien.

GIN – Kartografiewedstrijd 2020

Vorig jaar een succes, de kartografiewedstrijd! Daarom dit jaar weer. Je doet mee in de categorie ‘Student’ of ‘Professional’. Stuur je mooiste kaart in, geef in maximaal 3 zinnen aan waarom dit voor jou een mooie kaart is en win een prijs!. Met als bonus: de (maximaal 10) genomineerde kaarten worden afgedrukt in Geo-Info. Stuur je inzending vóór 15 oktober 2020 in. We kijken ernaar uit!

Meer informatie over de wedstrijdregels, de voorwaarden voor (digitale) inzending en de beoordelingscriteria ga je naar: www.geoinformatienederland.nl/kartografiewedstrijd2020.

Geo Prestige Award 2020

De jaarlijkse zoektocht naar de beste Nederlandse geo-professional is in het leven geroepen om vakmensen te eren en te waarderen, om innovatie te stimuleren en om de volgende generatie aan het geo-domein te binden. Ook dit jaar is het weer mogelijk kandidaten voor te dragen voor de Geo Prestige Award 2020!

Ken jij iemand die zich positief heeft onderscheiden op ons vakgebied en een hart heeft voor geo-informatie? Nomineer deze kandidaat – met motivatie – voor de Geo Prestige Award 2020! Dat kan tot 31 oktober 2020.