Ga door naar hoofdcontent
NieuwsGeoBuzz 2023 – Earthvalley parade

GeoBuzz 2023 – Earthvalley parade

Maandag 19 december 2022

Het jaar 2023 brengt vernieuwing, ook voor de vakbeurs GeoBuzz, die al 7 jaar in ‘s-Hertogenbosch wordt georganiseerd. De 8e GeoBuzz verhuist naar Amersfoort, een stad waar veel geobedrijven en ingenieursbureaus zijn gevestigd.

GeoBuzz nieuwe stijl wordt georganiseerd in samenwerking met Earthvalley (het ecosysteem van Amersfoort en de Regionale Ontwikkelings Maatschappij Utrecht) en wel op het terrein van De Nieuwe Stad: de voormalige Prodentfabriek die is getransformeerd tot creatief bedrijventerrein.

Door de samenwerking met Earthvalley wordt nadrukkelijk aangesloten bij maatschappelijke thema’s. Binnenkort is er meer over de opzet van het programma bekend en de mogelijkheden om in het programma presentaties te geven.

De beurs wordt weer het netwerkcentrum. Dit keer in de vorm van een parade, in de open lucht, met pagodetenten, stretchtenten en foodtrucks. Bedrijven krijgen volop de gelegenheid zich te presenteren. Op de GeoBuzz parade ontmoeten collega’s in de geosector elkaar als vanouds, maar de komende editie is er ook de verbinding met andere sectoren. De waarde van Geoinformatie is groot en omvangrijk. Praat hierover met elkaar, ontdek dit in ontmoetingen en inspireer elkaar.

Volg de nieuwsbrieven en de website GeoBuzz, er komt binnenkort meer informatie.

Reacties

    Plaats een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd met *