Ga door naar hoofdcontent
NieuwsGeoBuzz: 22 & 23 november – verplaatst naar voorjaar 2022

GeoBuzz: 22 & 23 november – verplaatst naar voorjaar 2022

Dinsdag 5 oktober 2021Afbeelding GeoBuzz: 22 & 23 november – verplaatst naar voorjaar 2022

Tot onze grote teleurstelling zijn wij (organisatoren van GeoBuzz, waaronder GIN) genoodzaakt om GeoBuzz op 22 & 23 november te annuleren. Wij verplaatsen GeoBuzz naar het voorjaar in 2022. De datum maken wij binnenkort bekend.

De situatie rondom Corona en de overheidsmaatregelen vragen om samenkomsten met veel mensen tot een minimum te beperken. Tevens wordt aanbevolen om thuis te werken en alleen als het echt noodzakelijk is, op pad te gaan. Door deze maatregelen is het niet mogelijk om GeoBuzz op een manier te organiseren die wij voor ogen hebben: kennis delen, kennis opdoen en kennismaking tussen mensen.

Daarnaast vinden wij het een maatschappelijke verantwoordelijkheid om bij te dragen aan het in de hand houden van de Corona-besmettingen en het voorkomen van overbelasting van de zorg. Daar past niet bij dat wij veel mensen oproepen om samen te komen op GeoBuzz.

Helaas, het is niet anders en de realiteit van nu. Wij hopen van harte dat wij in het voorjaar wel weer bij elkaar kunnen komen. Wij laten u nog weten wanneer. Houd onze website, sociale media en onze nieuwsbrieven in de gaten voor het laatste nieuws.

GeoBuzz: de netwerkdag met beurs en congres over geo-informatie

Op GeoBuzz – die gepland was op 22 & 23 november in Congrescentrum Braqbanthallen in ‘s-Hertogenbosch – ontmoeten geospecialisten, gebruikers en management/bestuur elkaar twee dagen lang op een inspirerende beurs.

Exposanten vertellen over hun producten, innovaties en dienstverlening. In het congresprogramma hoort u alles en praat u mee over het gebruik van locatie data bij de klimaatadaptatie, mobiliteit, de inrichting van de leefomgeving en de energietransitie.

Kom ook naar deze netwerkdag! De toegang is gratis.