Ga door naar hoofdcontent
NieuwsGeoBuzz keert terug naar ‘s-Hertogenbosch in november 2024
Denk mee over het programma!

GeoBuzz keert terug naar ‘s-Hertogenbosch in november 2024

Vrijdag 22 december 2023

Het jaarlijkse netwerk-event GeoBuzz keert in 2024 terug naar ‘s-Hertogenbosch, waar het jarenlang heeft plaatsgevonden. Het thema is dit jaar: de waarde van de geosector voor onze maatschappij.

In juni 2023 werd de GeoBuzz in Amersfoort georganiseerd, in een bijzondere parade-achtige setting op het buitenterrein van De Nieuwe Stad in Amersfoort. Het zag er fantastisch uit en sloot perfect aan op de GIN Zomer BBQ, maar uit de evaluatie bleek dat de voorkeur toch uitgaat naar een binnenlocatie in een congrescentrum en in de maand november.

Daarom is besloten om GeoBuzz 2024 te organiseren op onze vertrouwde locatie 1931 Congrescentrum in ‘s-Hertogenbosch, op 25 en 26 november. Deze locatie biedt de perfecte omgeving voor de doelstelling van GeoBuzz: netwerken en een brede beurs in combinatie met een interessant programma.

Programma

In het nieuwe jaar starten we met de organisatie van dit programma. De ambitie is om een aansprekend programma neer te zetten, waarin partijen uit de geosector laten zien wat de waarde is van hun bijdrage aan maatschappelijke vraagstukken. Denk aan de woningbouw-, water- en klimaatopgaved, de ruimtelijke vraagstukken en mobiliteit: allemaal hebben ze kwalitatief hoogwaardige geodata nodig en innovatieve toepassingen.

De programmacommissie gaat hierover een inspirerend, aansprekend en informatief programma samenstellen. Wil je daaraan meewerken als lid van de programmacommissie? Meld je dan nu aan!

Beurs

De GeoBuzz beurs biedt daarnaast bedrijven, overheden, onderwijs en anderen volop mogelijkheden om zich in de volle breedte te laten zien. Het is dé jaarlijkse mogelijkheid voor het onderhouden van je eigen netwerk en nieuwe connecties te maken. Het reserveren van standplaatsen is nu mogelijk. Zie de GeoBuzz website voor de plattegrond met standplaatsen, de prijzen van diverse stands en het reserveringsformulier. Er wordt een grote belangstelling verwacht, dus wees er op tijd bij!

De GeoBuzz is een initiatief van Geo-Informatie Nederland, Geobusiness Nederland en Sense Events.

Reacties

    Plaats een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd met *