Ga door naar hoofdcontent
NieuwsGeobuzz en GIN Gala: terugblik en aftermovie

Geobuzz en GIN Gala: terugblik en aftermovie

Woensdag 15 juni 2022Afbeelding Geobuzz en GIN Gala: terugblik en aftermovie

Zo’n 2.000 bezoekers en 70 exposanten telde de GeoBuzz in mei dit jaar. Het tweedaagse evenement van GIN en Geobusiness Nederland bood weer volop gelegenheid om te netwerken én om kennis te delen tijdens een bomvol programma met tientallen presentaties, inspiratiesessies en bijeenkomsten in de vele zalen en ideeën-arena’s van het Congrescentrum 1931 in ‘s-Hertogenbosch.

Aan het einde van de eerste congresdag vond ook voor het eerst weer het GIN Gala plaats. Niet alleen met een heerlijk diner en live muziek, maar ook met diverse presentaties. Omdat dit extra evenement alleen toegankelijk was voor genodigden, maakten we er een video-impressie van.

Waarschijnlijk is het de laatste keer dat het GIN Gala in deze vorm wordt georganiseerd. Het bestuur denkt al na over een andere, bredere aanpak die ook een jonger publiek zal aanspreken.

Bekijk de aftermovie van het GIN Gala. Voor een terugblik over GeoBuzz, klik hier.
Een uitgebreide terugblik op beide events verschijnt deze maand in de Geo Info.

Reacties

  • Henk Ensink
    19 juni 2022

    Een perfecte netwerk bijeenkomst voor de Geo-Informatie in Nederland, waarbij we de toekomst voor ons vakgebied moeten inbedden in andere vakdisciplines met veel nieuwe mensen en uitdagingen!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd met *