Ga door naar hoofdcontent
NieuwsGeodelta breidt dienstenportfolio uit met overname Asset Hub

Geodelta breidt dienstenportfolio uit met overname Asset Hub

Woensdag 26 april 2023

GIN-partner Geodelta neemt Asset Hub over, een innovatieve TNO spin-off die gespecialiseerd is in AI-gedreven scheurdetectie voor metselwerkconstructies. Met deze overname breidt Geodelta haar dienstenaanbod uit en versterkt daarmee haar positie in de industrie.

Door de integratie van Asset Hub’s AI-gedreven scheurdetectiesoftware met Geodelta’s MODUPS, een geavanceerde oplossing voor deformatieanalyse, kan Geodelta een nog krachtiger en uitgebreider monitoring- en analyseplatform bieden. Klanten profiteren van nauwkeurige gegevens over zowel deformaties als scheurvorming in kademuren, gevels, bruggen en andere constructies, wat helpt bij het waarborgen van de veiligheid en het verlengen van de levensduur van deze infrastructuur.

Martin Kodde, directeur van Geodelta: “De integratie van scheurdetectie en deformatiemetingen geeft veel meer inzicht in de staat en de restlevensduur van een kademuur. Bovendien biedt de integratie van deze technieken mogelijkheden voor verdere verbetering van zowel de geotechnische als de geodetische modellen.” Geodelta’s MODUPS wordt momenteel maandelijks ingezet voor de monitoring van ruim 40 rakken (kademuren) in de gemeente Amsterdam. De toevoeging van Asset Hub’s technologie zal deze monitoring nog effectiever en uitgebreider maken.

Reacties

    Plaats een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd met *