Ga door naar hoofdcontent
NieuwsGeometius Meet & Weet event 2022 op 2 juni

Geometius Meet & Weet event 2022 op 2 juni

Donderdag 12 mei 2022Afbeelding Geometius Meet & Weet event 2022 op 2 juni

De Trimble Gebruikersdag is terug onder een nieuwe naam: het Geometius Meet & Weet event. De activiteiten van Geometius zijn door de jaren heen uitgebreid en het bedrijf vertegenwoordigt naast Trimble ook een aantal andere innovatieve merken. Al deze merken komen tijdens het Meet & Weet Event 2022 aan bod. Op donderdag 2 juni 2022 laten we je dan ook graag kennis maken met de laatste ontwikkelingen op de markt én Geometius.

Meten staat centraal tijdens het Meet & Weet event. Dit kan vanuit de lucht, vanaf de grond of zelfs op het water. De meetoplossingen van Trimble spelen hierin uiteraard een prominente rol. Tijdens het evenement ontdek je bovendien welke merken zijn toegespitst op onder andere kabel- en leidingdetectie (IDS), luchtfotogrammetrie (senseFly en Pix4D) en hydrografie (Echologger).

De hele dag door zijn er demonstraties en geven gebruikers presentaties over apparatuur en software. Ook zijn er technische sessies van Geometius. Alle prominente merken zijn aanwezig zoals Trimble, TinyMobile Robots, senseFly, Pix4D, IDS en GeoSLAM.

Het Meet & Weet event vindt plaats op donderdag 2 juni 2022 van 09.00 tot 17.00 uur bij Green Village in Nieuwegein. Het event wordt op traditionele wijze afgesloten met een barbecue. Deelname aan het event en de aansluitende BBQ is gratis. Meld je direct aan op of kijk in de agenda voor meer informatie.

Reacties

    Plaats een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd met *