Ga door naar hoofdcontent
NieuwsGIN Awards 2024: De kans om uit te blinken in geo-informatie!

GIN Awards 2024: De kans om uit te blinken in geo-informatie!

Dinsdag 4 juni 2024

Ook dit jaar organiseert GIN weer een drietal awards: de Geo Prestige Award, de Kartografiewedstrijd en de GIN-NCG-Scriptieprijs. Deze verkiezing, opgericht in 2017, zet vakgenoten in het zonnetje en stimuleert innovatie in ons vakgebied.

Geo Prestige Award 2024 | Draag jouw kandidaat voor! Nomineer personen, organisaties of startups die zich positief onderscheiden in ons vakgebied. De award eert en waardeert vakmensen, stimuleert innovatie en verbindt de volgende generatie aan het geo-domein.

GIN-NCG Scriptieprijs 2024 De zoektocht naar de beste scriptie om nieuw talent te ontdekken en de volgende generatie aan het geo-domein te binden. Opleidingscoördinatoren kunnen per opleiding twee scripties insturen. Een vakjury kiest de winnaars voor zowel de beste bachelor- als masterscriptie.

Kartografiewedstrijd 2024 Stuur je mooiste kaart in en maak kans op een prijs in de categorie ‘Student’ of ‘Professional’. De (maximaal 10) genomineerde kaarten worden afgedrukt in de Geo-Info. Een vakjury zal de winnaars selecteren.

Draag jouw kandidaat voor en zorg ervoor dat waardevolle bijdragen aan ons vakgebied de erkenning krijgen die ze verdienen! Lees hier meer.

Reacties

    Plaats een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd met *