Ga door naar hoofdcontent
NieuwsGIN gaat de toekomst in met een nieuw logo

GIN gaat de toekomst in met een nieuw logo

Maandag 11 september 2023Afbeelding GIN gaat de toekomst in met een nieuw logo

Bovenaan de GIN website prijkt sinds enkele dagen een nieuw logo. Misschien was het al opgevallen, misschien ook niet, want de wijzigingen zijn subtiel. De essentie blijft overeind, maar de uitstraling is moderner.

“We willen hiermee het uitelijk van Geo-Informatie Nederland een opfrisbeurt geven”, zegt Verenigingsdirecteur Carline Amsing. “Het oude logo heeft jaren lang dienst gedaan en is wel eens toe aan een vernieuwing, zonder dat daar een compleet nieuwe huisstijl-operatie voor nodig is. Dat hebben we gedaan door de vorm en de kleuren iets aan te passen. Tegelijkertijd wilden we de goede herkenbaarheid van ons oude logo in de geo-sector niet overboord gooien. Die is dan ook overeind gebleven. Zo handhaven we bijvoorbeeld het globe-icoon en de locatiemarker die weergeven waar wij als vereniging voor staan.”

“Er zijn nu twee varianten die een hechte eenheid vormen: het algemene GIN-logo en het logo van Jong GIN. Deze jongerencommunity willen we ook steeds verder uitbreiden, en daar past een iets moderner logo goed bij.”

Reacties

    Plaats een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd met *