Ga door naar hoofdcontent
NieuwsGIN Hackathon Deformatie-analyse

GIN Hackathon Deformatie-analyse

Donderdag 22 februari 2024Afbeelding GIN Hackathon Deformatie-analyse

Op woensdag 29 november 2023 vond de eerste GIN Hackathon Deformatie-analyse plaats. Het initiatief kwam van Martin Kodde (Geodelta), Tobias Wittwer (Hai Performance), Ardis Bollweg (Geodelta) en Hiddo Velsink (hiddo).

ProRail en Geodelta faciliteerden de hackathon. ProRail stelde onder meer de werkruimtes beschikbaar. In totaal waren negentien deelnemers aanwezig.

Aan de slag

Roelof Boekhold van Prorail heette alle deelnemers van harte welkom. Martin Kodde, als lid van het GIN-bestuur, heette ook iedereen van harte welkom. Hiddo Velsink gaf een toelichting op het ontstaan en de ontwikkeling van de CoDefAn-software. Waarna vervolgens alle deelnemers met hun eigen deformatie-meetserie aan de slag gingen. Na de lunch was er wederom tijd voor uitleg van de software en het aanpassen van de alternatieve hypotheses om tot een tevreden eindresultaat van de deformatie-analyse te komen.

De praktijk verbeteren

Het doel van deze hackathon was om met praktijk data de Deformatie-analyse software te toetsen om zo tot een verbetering van de praktijk van deformatie-analyse te komen. Tot slot volgde nog een discussie onder leiding van Hiddo Velsink. Na de discussie konden de aanwezigen genieten van een hapje en drankje.

Reacties

    Plaats een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd met *