Ga door naar hoofdcontent
NieuwsGIN heeft een nieuwe website!

GIN heeft een nieuwe website!

Donderdag 4 juni 2015Afbeelding GIN heeft een nieuwe website!

Bijna een jaar geleden zat ik met de bestuursleden Roelof Keppel en Marien de Bakker aan tafel om hun ideeën te bespreken voor een nieuwe verenigingswebsite. De website is voor GIN de belangrijkste bron van informatie voor onze leden en derden. Het bestuur vond het daarom hoog tijd voor een volledig nieuwe website die optimaal gebruik maakt van nieuwe technologische mogelijkheden. Naast een algehele facelift waren een aantal belangrijke uitgangspunten voor de nieuwe website: een overzichtelijke homepage en navigatiestructuur en meer ruimte voor interactie met en tussen leden.

Van de zijlijn heb ik dit project mogen aanschouwen en ik kan je vertellen dat het een flinke uitdaging was om alle eisen en wensen in één nieuwe website te integreren. Het project begon aan de tekentafel en eindigde bijna een jaar later, mede dankzij de nauwe betrokkenheid van Roelof Keppel, met een spiksplinternieuwe website waar je als lid van GIN best trots op mag zijn! Ook na de lancering gaat de afbouw nog enige tijd verder, maar we doen ons best om eventuele hinder tot een minimum te beperken.

Wat is nieuw?

Allereerst heeft de website een frisse nieuwe uitstraling gekregen. Een opvallende verbetering zijn ook de mediatheek en bibliotheek: een bron van informatie voor jou als lid en eenvoudig te doorzoeken. Ook hebben verschillende groepen binnen de GIN hun eigen omgeving binnen de website gekregen. Daarnaast ben je nu nog beter vindbaar wanneer je de hernieuwde profielpagina invult. Ik roep je dan ook op om gelijk naar je persoonlijke MijnGIN-pagina te gaan om daar je profielgegevens te actualiseren. Met deze informatie kunnen wij er bovendien voor zorgen dat juist díe informatie bij je terecht komt die voor jou relevant is.

Het gaat te ver om hier een volledige opsomming te geven van alle nieuwe functionaliteiten. Neem daarom eens een kijkje op de geheel vernieuwde website www.geo-info.nl en ontdek zelf wat er allemaal nieuw en mogelijk is.

Vragen?

Als er vragen zijn over de nieuwe website dan kun je contact opnemen met het secretariaat van GIN, daar helpen wij je graag verder. Natuurlijk kun je ook met overige vragen bij ons terecht.  

Jitze Vellenga
Verenigingsmanager GIN