Ga door naar hoofdcontent
NieuwsGIN zet de missie van DEGEOGRAAF.com voort

GIN zet de missie van DEGEOGRAAF.com voort

Donderdag 11 maart 2021

In oktober vorig jaar deelden de initiatiefnemers van DEGEOGRAAF.com het nieuws ermee te stoppen en open te staan voor een goede opvolger die de missie wil voortzetten en de website wil overnemen. In Geo-Informatie Nederland (GIN) heeft DEGEOGRAAF.com die opvolger gevonden. GIN is verheugd dit nieuws nu te kunnen delen. We nemen veel mooie content over en via de sociale media kanalen van DEGEOGRAAF.com blijven we delen wat geografen zoal doen en inspireren we elkaar!

Leuke bijkomstigheid voor GIN is dat we met DEGEOGRAAF.com ons netwerk uitbreiden met (jonge) geografen. Jaarlijks studeren er honderden geografen af in Nederland. Al die studenten bezitten samen ontzettend veel kennis. Ze lopen stage, schrijven scripties en reizen tussentijds ook nog eens de wereld rond. Toch hoor je maar weinig over hun bevindingen. Afstudeerscripties verdwijnen na de beoordeling op een grote stapel en stagiairs volgen elkaar in hoog tempo op. DEGEOGRAAF.com besteedt aandacht aan de verhalen van (jonge) geografen, zodat de opgedane kennis en ervaring wordt gedeeld en niet verloren gaat. Regelmatig verschijnen er artikelen op de website. Allen hebben een geografisch thema en zijn geschreven vanuit het perspectief van een geograaf.

Een mooie aanvulling dus voor de vereniging! Wil jij als volger van DEGEOGRAAF.com lid worden van GIN? Je bent van harte welkom! Je ontvangen 10% korting op het lidmaatschap van GIN.