Ga door naar hoofdcontent
NieuwsGratis testtijd voor MKB in geofaciliteiten Deltares

Gratis testtijd voor MKB in geofaciliteiten Deltares

Zondag 7 augustus 2022Afbeelding Gratis testtijd voor MKB in geofaciliteiten Deltares

MKB bedrijven en start-ups kunnen in het derde kwartaal van 2022 bij Deltares terecht voor gratis testtijd in de experimentele (geo) onderzoeksfaciliteiten van het instituut.

Deltares ontwikkelt kennis over uiteenlopende technische water- en bodemkundig gerelateerde onderwerpen met behulp van moderne experimentele faciliteiten op de eigen campus in Delft.

Voor MKB en start-ups stelt Deltares in totaal 80 uur gratis testtijd beschikbaar in de hydro- en geo faciliteiten en laboratoria om ontwerpconcepten van innovaties te testen. Denk hierbij aan innovatieve oplossingen op het gebied van kustbescherming, bodembescherming, energievoorziening, monitoring- of meetinstrumenten. De mogelijkheden in de faciliteiten zijn eindeloos.

Aanmelden kan tot 30 september. Kijk op de website van Deltares voor meer informatie.

Beeld: Deltares

Reacties

  • Piet van Noort
    9 augustus 2022

    Een innovatieve oplossing voor kustverdediging is 10 jaar geleden al voorgesteld door ing. Rob van den Haak op het derde Deltacongres. Zijn, met succes in Delft uitgeteste, golfdempers zijn nimmer uitgetest in de praktijk ! Dat zelfde geld voor ir. Boehmer, die door historisch onderzoek vond dat bij Hoog-springtij nog nooit een dijk bezweken is, omdat onderzoek naar maan-invloed bij dijkproblemen genegeerd wordt. Lees ” De Vloek van Zee & Maan en Jan Willem Boehmer ” !

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd met *