Ga door naar hoofdcontent
NieuwsGrip op geo workshopdag van Imagem

DISCLAIMER: De inhoud van deze pagina is afkomstig van derden en valt niet onder de verantwoordelijkheid van GIN.

DISCLAIMER: De inhoud van deze pagina is afkomstig van derden en valt niet onder de verantwoordelijkheid van GIN.

Grip op geo workshopdag van Imagem

Vrijdag 20 mei 2022Afbeelding Grip op geo workshopdag van Imagem

Hands-on workshops en demo’s over datagedreven werken en geautomatiseerde mutatiesignalering.

Grip op Geo is terug in fysieke vorm. Op donderdag 2 juni geeft Imagem een workshopdag in Apeldoorn. Zij behandelen interessante onderwerpen in twee dagdelen én je kan zelf aan de slag met de software tijdens de workshops.

De workshop dag wordt gesplitst in twee programma’s

  • In de ochtend leer je zelf datagedreven werken met M.App Enterprise. Je start vanuit de basis, waarna je zelf een interactieve geografische dashboard gaat maken. Je gaat zien dat het vrij eenvoudig is om een mooie dashboard te maken, gebruikmakend van complexe data.
  • In de middag ga je bezig met de oplossing van Imagem voor mutatiesignalering DELTA. Je draait een analyse model en gaat de resultaten inspecteren, waardoor je gaat zien hoe snel het inspecteren kan. Ook laten we zien hoe je grote gebieden snel kan inspecteren.

Naast de workshops kan je ook kennissessies bijwonen en achter alle ins en outs komen van de software. Heb je alles gezien? Bespreek de workshops en sessies na tijdens de lunch of borrel.

Aanmelden kan voor één of beide programma’s. Alle informatie en het aanmeldformulier vind je hier. We zien je graag op donderdag 2 juni.